Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира успешните си инициативи. Излиза

...
Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира успешните си инициативи. Излиза
Коментари Харесай

Илхан Андай: Пеевски явно вече не е лошият

" Изглежда като втория след Доган, нали? Реализира сполучливите си начинания. Излиза с анонси заран, сформира дневния ред на държавното управление. Явно към този момент не е неприятният Пеевски, откакто и и компания го възприемат, нищо че заявяват - не сме в коалиция с тях. Да си зададем въпроса - митинг против Пеевски или против би събрал повече хора пред Народното събрание сега? Може да се каже, че сатанизираният Пеевски основава повече положителни неща за страната от в миналото фаворизирания някогашен министър-председател. " Това мнение изрази пред БНР журналистът Илхан Андай.

" Явно е изработен доста сериозен разбор и новият Пеевски е най-удачният вид за влизане на във властта. Пеевски се оказва нещо като монтьор на тази сглобка и го прави доста добре. Това се регистрира като дивиденти – и от началника му Доган, и от сътрудниците, и изключително от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ", разяснява Илхан Андай в предаването " Преди всички ".

В този момент Пеевски е по-близо до един пост от рода на вицепремиер, в сравнение с ръководител на Движение за права и свободи, акцентира журналистът. Според него за бъдещи наследници на Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от могат да се спрягат Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е и Филиз Хюсменова.

Следващият кмет на Кърджали би трябвало да е от партията, която е на власт в страната. Това може да се реализира. Трябва да се вземат поуките от безвремието, в което беше Кърджали поради спора –, съобщи Илхан Андай.

По думите му в този момент " работи с Политическа партия, Демократична България и, само че по линия на ДНСК сега се глобяват общини на. Някои в Политическа партия доста добре работят с, само че има звена, където санкциониращият модел е в действие ".

" Отива си освен Хасан Азис. Отиват си и други многомандатници. Има и значителен лист на утвърдени за последно. Това, че Хасан Азис повече няма да е кмет на бастиона е и поради многото му мандати, и поради негови неточности. През годините не сътвори " новия Хасан ", идващия кмет, а това е наложително за всеки след втория му мандат ", означи Андай по отношение на новината, че Хасан Азис няма да се бори за шести мандат в Кърджали.

Големият проблем на Хасан Азис беше, че работеше прекалено много години в интервал на спор на с на равнище общини, бяха му орязани доста планове ", добави журналистът. " Сега, като тръгнете с автомобил по улиците, ще се ужасите. "

Основа за основаване на опция на сега няма, смята Илхан Андай.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР